Friday, November 12, 2010

:: Cuti KECEMASAN ::

~ Ini SERIUS ~

Salam 1Malaysia semua~apa khabar? sudah lama wasanya tiada membebel di blog sendiri.Okeh baru- baru ni cik bha amek cuti 'kecemasan'...kecemasan untuk ambil ujian peperiksaan akhir sem..huuhuhuhui..rasanya dah lama deria serius tak berfungsi. Maka, inilah masanya..muahahaha...

Ekceli saya cuti seketika sebab nak xm je....Igt sy tipu ker?? hah tgk la kertas kat bawah ni...


Kertas bukan sebarang kertas. Nilah slip peksa beso gajah yang pernah sy dapt spanjang amek pekse...orang rabun pon boleh nampak...bagus kan? ;p
saper tak bawak tak boleh jawab peksa!duk kt luo dewan


Yang bagus nya slip peksa ni siap ada jadual peksa lagi...kalo saper2 kate lupa mmg tak patut sungguh...jadi mmg wajar lah dia beso..

Cuma 3 paper je yang perlu amik...tgkla nama2 paper tuh,,subur2 bagai...mmg subur la kepala lala ni membaca + mencari nota-nota nya...tah apa yang lect ajo sy pon suam-suam kuku je igt..maklumla kaki snooker dlm kelas (kaki tdo) ni la akibatnya...hihihi **murid-murid sila jangan tiru pelakuan jijik ini



PERALATAN PENTING YANG PERLU ADA

* Pensil
*Pen Biru Bermata Katak
* Pembaris Sompek *dpt free time bli milo
* Pemadam saiz lubang idung kuda
( Pemadan ni asalnya beso, tapi da bertaun2 pki akhirnya dia btuko jd kesik )

4P nila yang sy duk kendong tiapkali xm...wajib ada! klasik tak klasik lah kan..pembaris tu mmg sompek habes..tula buat garis, tula buat pembuka tin biskot,,macam2 fungsi leh buat dgn pembaris..adik yang bagi..tu yang pakai je selagi boleh pakai.hihii..

Pen katak yang bernama Ribbit (katak tp nama arnab?apakejadahla)..nampak tak ade tulisan HAPPINESS... oh tinggi value Pen tuh sbb si jantung hati yang bagi...oh kalo tak dapat nak jawab mmg Buat2 HEPI jela~ senyum kambing jela macam katak tu..dgn harapan akan ada orang simpati bagi jawapan..hahahaharapan lah


tiap -tiap kali xm mmg begini...kesengalan makin jelas ternyata...sengal untuk menjadi seorang manusia yang serius..kalo tak serius camana nk hafal nota kan?kalo tak hafal + baca + ingat bagaimana pula mahu menjawab soalan kan? tul tak?? Betul~~~


WAJAH PENOH HAPPIIINESSS!!

Dan
tiap-
tiap
kali
xm
mesti
mak
akan
pesan
" Baca Banyak2..kalo membaca tentu boleh jawab "


oh
terima
kasih
emak
ku
sayang
yang
garang
tetapi
penyanyang
hihihii
i LEBIU Mak~

Mudah -mudahan dengan berkat doa dan usaha i`allah mendapat keputusan yang cemerlang dan memberangsangkan~ amin...




KEPADA PELANGGAN - PELANGGAN YANG DIHORMATI,
DIHARAP KALIAN DAPAT BERSABAR
TEMPAHAN Insyaallah AKAN SIAP
SETELAH CUTI 'KECEMASAN' SAYA INI SELESAI..


SALAM SAYANG UNTUK SEMUA PEMBACA~
JUMPA LAGI
in my next n3
~salam~



3 comments:

  1. wah.. sume ijau nei,
    fav colour ea?? :)

    ReplyDelete
  2. Iyerr...saya suker ijau..
    fav xbpe nak fav la...tp suker je~
    hihihi =)

    ReplyDelete