Tuesday, October 2, 2012

:: Bengkel Menjahit Felt Batch 1 ::

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua

Semoga semua pembaca yang dikasihi dalam keadaan sihat walafiat hendaknya..sudah lama tidak berblogging..nnt kita kasitau nape kiter sunyi menyepi ya awak2..lama sangat tup2 update buat bengkel menjahitkan...Alhamdulillah sambutan menggalakkan...

Bengkel ni kerjasama dengan Belia Rakan Muda sempena Karnival Rakan Muda Peringkat Negeri Johor pada Sabtu,29.09.2012 yang lalu.
Masa : 9 pagi 1 tgari
Lokasi : Dataran Penggaram Batu Pahat, 


Nah gambar sekitar perjalanan majlis

 anak-anak murid baru panaskan enjin jari jemari...


 kemain bersungguh dan komited merupakan salah satu akhlak terpuji .. hihi


 murid- murid yang girang camni pun kena puji selalu..
bagus adik2 ni datang ramai2 dari skolah Menengah Dato` Onn xsilap.
lebiu lah..


 Yea...burung dah hampir siap..dah boleh beli dedak lah pasni.bagi dia makan
ehem,,,abaikan gambo makcik blakang tuu ya...heheh

 Bengkel kami dekatttttt sgt dengan booth Johor Fm..sokmo la dj ni mari interbiu kita..
macam2 soklan depa tanya...nebess kita nak jawab


 Peserta pun depa interbiu jugak...akak ni kemain syok lagi buat sampai orang suh rehat pun dia still duduk menjahit lagi..kan dah kene ngorat...maaf ye bang..akak ni dah ada 3 orang anak ya..hihi


 Antara barangan "pisang goreng panas" yang dijual.Kat BP ni payah sket nk carik barang kraf, ada pun mahal macam nak beli beras faizah herbaponi 10 kilo...barang asas2 je saya jual..mmg utk beginner..yang eksesori lain mmg tak sempat nak pack..
kalau nk order jela kat fb ya...


 Antara brooch ready made...


Pembantu kesayangan yang setia menunggu...
merangkap jurupoto,cashier,tukang kemas,tukang lipat pendek kata segala tukang lah dia buat.ni pekerja khas saya ambil dari Myamar..elok buat maid,rajin orangnya..hihi
tq sayang~ ^_____^


Ada cabutan bertuah untuk 5 orang yang bertuahhhhh...

antaranya

 dan ini...



Yang ni pula pemenang jahitan paling kemas diantara yang terkemas..Barangkali berkat beliau bersekolah tadika di tadika Kemas menjadikan beliau pemenang anugerah jahitan tangan kemas..


Beg tangan buat g kenduri kawen,hihihihi,,terimalah seadanya ya...

Peserta sumenya hebat2 belaka.senang nak ajar,sekali ajar trus masuk kepala.alhamdulillah.Mungkin berkat mereka makan kismis dan kurma yusuf taiyob time bulan ramadhan ari tu kot...hihhi,ok gurau je..
yang baru 1st time menjahit pun alhamdulillah boleh siap 4 item yang diajar..kemas tak kemas blakang cita,yang penting minat mencuba..peewittt..skema ayat! =p

ada banyak lagi gambo nak upload tapi internet ni bergurauu kasar plak malam2 hari ni..time nila nk hang2...
nampaknya setakat ini sahaja nukilan buat kali ni..

tahniah dan jutaan terima kasih.

yang besh sekali semua peserta ni 

DAPAT SIJIL TAU....

siap naik atas pentas macam menang award gituk..
terkilan betul tak dapat ambil gambar ramai2 ..sebab time tu saya kene culik ngan krew Johor FM nak interbiu lagi plus sibuk ngemas booth sbb org len plak nak masuk...
cet... TERKILAN betul la!!!

lagi jumpa..


assalamualaikum..

 ^______^

6 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete


  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

  3. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete