saya kuat makan..malah demand plak tuh...kdg2 bukan bfday saya pun saya beli je sbijik kek pastu makan macam sambut befday sorang2...bleh la habes sparuh kek,,,hihihi,,, saya jugak suker ijau,,asal2 ijau tuh saya blasah je,,sedap xsedap blakang citer...
tp skang saya tgh mengidam kek kiwi...!!!
maka saya pun buatla kek kiwi...macam kat bawah ni ha...
maka saya pun buatla kek kiwi...macam kat bawah ni ha...
...............................................
kek ni sambungan n3 home swit home
org yg sama en rafiuddin yg tempah
sebagai adiah perkahwinan utk kawannyer~
kek ni sambungan n3 home swit home
org yg sama en rafiuddin yg tempah
sebagai adiah perkahwinan utk kawannyer~
customer ni sangat tidak demand,mmg senang keje saya buat tempahan dier nih,,dier cakp nak buat bentuk kek macam kek befday saya arituh,,,
so saya imitasi kek kat bawah ni dan membuat sedikit perubahan
maka jadilah macam kat bawah nih....
replika buah kiwi itu penting supaya org tahu oh ini kek buah kiwi...igtkan kek rumpot tadik...time kasih kepada penasihat saya,,nasuha bg idea nih....
part paling mencabar ialah menulis nama
" SELAMAT PENGANTIN BARU "
drpd RAfi & HAJAR
dgn selamba badak aku men pki jait je,,xda nak bubuh2 line sbb aku tgh kusyuk tgk citer cina tu yg jahitan x bpe nk kemas tp masih boleh dibaca~ ngeee~
part paling mencabar ialah menulis nama
" SELAMAT PENGANTIN BARU "
drpd RAfi & HAJAR
dgn selamba badak aku men pki jait je,,xda nak bubuh2 line sbb aku tgh kusyuk tgk citer cina tu yg jahitan x bpe nk kemas tp masih boleh dibaca~ ngeee~
yang ropol2 tu konon2nya cam krim gituh la,,,,
walopon customer ni adalah sahabat kepada abg saya dan x demand,,namun atas dasar hormat seorang customer aku stil takOt .!!!takut hasilnya x menepati piawaian ISO2010 (bha merepek) macam yg dier mintak....namun aku try buat sehabes baik....
kerisauan aku terjawab apabila pagi nih dapat sms dari en rafi nih..msg nya ringkas bertulis
" cntik gler!wah! "
........
sekian terima kasih
.....................................
kepada chef -chef di malaysia termasuk chef wan...sila komen kek buah saya ya...
........
sekian terima kasih
.....................................
kepada chef -chef di malaysia termasuk chef wan...sila komen kek buah saya ya...
cntik babe..
ReplyDeleteWah bieha, cantek sgt kek tu...
ReplyDeletemengidam plak nak makan hehehe...
salute la kat bieha....tabik spring gituh...
akak ada gak try wat cream putih yg kat atas tu tp xjd la...caner nak buat dia erk?
hehe maaf bertya...
cantik sangat la bieha.. curious tol sy tengok gamba tu. cane la cik bieha buat.. sangat kretip! tahniah ye..
ReplyDeletecantik n kreatif...congrate!
ReplyDeletewahhh..masterpiece ni..
ReplyDeletemacam mane ko buat kerim kerim tu..? real gile lah..clap clap clap!
bohohohoho...terima kasih sumer,,,
ReplyDeleteseblum wat kek ni kene g kursus wat kek dlu la..
kikikik..xderla,,,kene rajin tgk pic2 ket intenet.cari template...kalo saper2 nak leh mintak nnt bha email~
kek tu nmpak sgt sedap..
ReplyDeletetahniah2...
yeker??mgkin kot sbb time buat tuh dah ada semut men jet jet atas kek tu ha~
ReplyDeletesemut pun tertipu igt tu kek btui kut~eceh..
time kasih kak ;P
ha, elok la klu bieha ada templatenyer...
ReplyDeleteakak nk jgk bleh? kna byr ker? hehe...dah la xpandai wat kek betul kek tipooo pown xjd2 lagi huhuhu
boleh kak,,tapi template utk part krim je lah..meh bak datang email akak,,bha sent ~
ReplyDeletehehe xper la...akak mmg nak template krim tu jer...
ReplyDeleteyg kek nyer da ada...beli buku hr tuh..tp dia nyer krim style lain xsama ngan yg bieha pya...
ni add email akak
syaaz84@gmail.com
thanx a lot sis.
sungguh klihatan lazat kek ni..
ReplyDeletekemas jaitan awk ni.. =)