Thursday, December 17, 2009

:: Ruangan Khas KIsaH PembELi Setia ::

Entry pos kisah pembeli setia yang pertama jatuh kepada Intan syafiQah Bt. Mohd sHah. She is one of my best buyer,,mmg tak mis la setiap produk yg saya produce msti dier akan beli,,,kira cam besh supporter merangkap my best buddy gituh la,,,okeh,,

Yang baju meyah mak ngah - Intan Payung pemilik blog selipasindarela,,dan yg hijau2 rumpai laut tuh ialah,,hihihihi,,,**pempahan sendiri jela

alkisah,,suatu hari dier ni pun tak soba2 nk mengambil tempahan dier pun terus memacu laju kenderaannya ke umah bha..konon nk g amik 2 biji keychain mushroom yg dier tempah tuh,,,skali dah datang,,dier pula yg rambang mata,,,habis sumer barang di kelek2 nya,,last2 dier pun tutup mata sambil pilih,,**kira pas bukak mata di kira muktamad la pilihan tuh,,. dah2 tak pyah banyak citer meh tgk cara cek intan payung nih duk bergaya ngan burung fifit dan brooch munga2 pinky dier,

" saya menang Moto~~ yeay.. "..digantung dihp,, hari tuh jugak,, duk picit2 je burung fifit tuh,**geram katenya

sedang asyik beposing2 tetiba ader pula malaun mana kol dier dah bergosip jap,,maka inilah gambar yg terhasil~~...Joy NaMpAk Cik Kiah~hihih

NAMPAK TAK BROOCH Pink KAT HANDBEG DIER TUH???

Sebenarnya pic nih diambil kat salah satu taman rekreasi yg agak FOFUlar di BAtu PAhat Johor yg diberi nama Tasik Y,,tah naper dia pilih huruf Y tuh bha pun tak tau,,Naper la tak buBuh B ke, Z ke, A ke,,Y jugak yg dipilih!WHY Y??kikik,,,taman nih mmg agak beso juga la,,siap ada tasik,,*nama pun tasek Y,,hahaa,,

apa yg menarik kat tasek Y ni ialah anda boleh melihat DinASOUR yg telah di awet,,malah boleh duk belai2 lagik bertengek2 manja lagik kat dinosor tuh,,betui,,sumpah tak tipu,,bukan sekor MALAH dua EKOr~!!2 ekor beb,,kalo g zoo kompom kener bayar,,tapi sini free je,,bergambar sakan sampai muntah la kt dinosor tuh...

nampak tak tuh dinosor nyer,,ha,,siap ada budak men2 tanduk dier lagik,,kemain manja lagik. " akulah raksaksa " mgkin itulah ayat yg disebut cik intan kiter sambil wat gaya rakus,,yg sblah tuh,,ehik,,,Mr. Lopes pose cam dato bandar pula,,~

Tah haperla budak baju meyah tuh menyorok kt celah kelengkang dinosor tuh,,kener kentot kang baru tau,,hhihihihi

Jika terasa lapo,,meh la singgah di gerai makanan yg disediakan,,tempat nyer mmg bersih,,pilihla mana2 gerai yg anda mau,,kami pun tak ketinggalan menikmati mknan yg cedap2 tuh,,ehiik

Woho,,otak2 menu wajib, milo teh ayes, limau ayes~sodap giles~

tgk nih wajah cik intan mentekedarah penuh kenikmatan~

Ini ialah soto yer murid2,,nampak cam biasa tp bila dah makan,,terangkat beb~~**terangkat tang mana,,haha,,cuber lu bru tau

abc,,ini pun sedap,,isi2 sumer blah bawah,,harga rm2 tak silap,,murah kan~yeehaa,,

DAh mAkan2 terasa nak membuang pula,,ha kat sini la tmpt yg sesuai,,bersih lagi suci~

bayo 30sen baru leh masuk,,

setelah segalanya selesai,,maka berakhirla sesi zalan-zalan cik bha bersama cik intan payung dan Mr .Lopes di TAsek Y~
TEriMa KAsih kerana MeMbaCA,,

** anda juga berpeluang menjadi salah seorang daripada Kisah Pembeli Setia cik bha. Hadiah akan diberikan kepada penghantar. Cara penyertaan cukup mudah,,,

1. Pembelian barangan handmade BloW Me An Art (B.M.A.A ) lebih dari RM15 ke atas tidak termasuk harga wang pos )
2. Jadi Follower saya
3. Letak banner dan linkkan ke blog saya.
4. Buat entry pos mengenai produk yg anda beli dr B.M.A.A dan emailkan link anda kepada saya...( cth anda suke ke, hepi ke, gambar anda mengayakan produk tuh,,pic mesti ada)
5. Kisah anda akan disiarkan diblog saya setelah itu barulah...
6. HADIAH menarik PERCUMA,,sebagai penghargaan saya kepada anda,,,

**Ruangan ini bermula pada 17 Disember 2009
** terbuka kepada semua!(yg ada or xder blog pun leh join) dan tiada tarikh tutup penyertaan,,,wiwit,,,apa tunggu lagi,,,

3 comments:

  1. hahahahahahaahah kelakaa cite ko ni... joyah abess!!

    ReplyDelete
  2. wikikikik,,,support each other rite~ hihih,,,enjoy~

    ReplyDelete