Sunday, February 21, 2010

:: Dowemon n Tigger ::

Siapa sangka harimau dan doremon boleh berkawan baik,,,yela biasanya sapo yg berkawan ngn gimau kompom2 kene bham!!tapi tidak bagi pasangan Dowemon dan Tigger ni,,mereka ialah pasangan sehati berdansa,,,tak caya meh tengok!igt i tipu ke???x kuasa mak~

Kan? i dah ckp dah,,dorang ni kapel,,,

hehehe,,,pasangan dowemon n tigger yang diminta oleh Nisa,,nak keychain dan brooch sekali,,,maka ni la hasilnya,,,dia nak 2 pasang,,mean dia pon ada,,ehem2 die pon ada benda yang sama,,,

" u ada,,i pon ada,,~ " -mgkin ini yg dickp kat bf nisa kot,,heehe



:: DOWEMON ::

ada cam dowemon x? :P

doremon tuk yang ladies,,tu la i bubuh vutang munga2~


:: TIGGER ::
baby tigger utk si jejaka


bubuh vutang vulat2 jela,,,maklumla lelaki,,tak maskulin la bubuh vutang munga2 kan,,,kuang,,kuang,,kuang,,

selambak~

2 comments:

  1. kak biha..
    kalau set pasangan macam ni kak biha ambik bper?

    ReplyDelete